06 30 9490 950
info@lakeforest.hu

Műszaki adatok

A Lake Forest Villapark 15 hektár (150.000 m2) nagyságú területén közel 74 db, minimum 1200 m2 nagyságú teljesen közművesített telket alakítunk ki, melyből 13 közvetlenül a tó partján helyezkedik majd el.

 

Telekméretek, árak >>

 

Az önálló helyrajzi számon nyilvántartott építési telkekre építjük ki a közmű csatlakozásokat. Az építési telkekre a következő közműveket biztosítjuk, mérőóra kiépítése nélkül:

 

Ivóvíz telekhatáron belülre bekötve, csővég zárással. Min. 0,7 m3/nap

 

Csatornatisztító akna kiépítésével. Min. 0,7 m3/nap

 

Elektromos áram szabványos fektetési mélységben, kábelvég csonkolással. 1x25A

 

Gáz szabványos fektetési mélységben, csővég zárással. Min.4 m3/nap

 

 

Távközlés alapépítmény kialakítása:

 

A közművesítéssel párhuzamosan kezdődik a sportolási és közösségi területek kialakítása. Annak érdekében, hogy villapark jellegét, hangulatát és természet közelségét megőrizze, a terület Belterület-Kertvárosias Lakóövezet besorolást kapott.

 

A beépíthetőség 20% és a maximális építmény magasság 5,5m, mely családi ház, villa építését teszi lehetővé (maximum 2 lakásos ikerház). Az előkert és az oldalkert távolsága 5m a nagyobb komfort érzet érdekében. A legfelső viacolor útréteg elkészítésének határideje az ingatlanok tulajdonosaival együtt kerül majd meghatározásra, annak érdekében, hogy az építési forgalom terhelése a lehető legkisebb kárt okozza.

 

**CRIMTANREMARKETING**