Kedves Érdeklődő,

 Az egyik piacvezető, ingatlan- forgalmazással foglalkozó cég kollégája inspirált ezen gondolat ébresztő megírására akkor, amikor személyesen beszélgettünk arról, hogy miért keltettük életre a Lake Forest Villaparkot. Arra ösztönzött, hogy osszam meg minden érdeklődővel a neki elmondottakat, mivel erre az életérzésre, életstílusra nagyon sokan vágynak.

Sokat jártunk külföldön és mindig irigykedve figyeltük a rendet, a tisztaságot és az össz hangot. Vágytunk rá, hogy itthon, de olyan környezetben és közegben élhessük le az életünket, mint amilyet külföldön láttunk. Gondolom Önök is sokszor álmodoztak erről. Mindig hittünk abban, hogy ezt, itt, ebben a gyönyörű országban is létre lehet hozni. Igaz nem nagyban, de lehet. Mi létrehoztuk.

Kerestünk és találtunk. Találtunk egy olyan helyet, ami gyönyörű környezetben, erdő közepén helyezkedik el, de mégis nagyon közel van a fővároshoz, kiváló közlekedéssel. Ebből kihoztuk a legjobbat, amit csak lehetett. Modern, egységes, tiszta és biztonságos.

Megálmodtunk valamit, amit nyolc év munkával hoztunk létre (öt év telek vásárlás, három év út-, közmű- és parképítés). Dísztó, erdő, játszótér, sportpálya. Itt a gyerekeket is ki lehet engedni felügyelet nélkül biciklizni.

Hazánkban nagyon sokan meg vannak elégedve azzal, hogy a saját házuk rendben van, szép és ápolt. Úgy gondoljuk, hogy nekünk ez nem elég és szeretnénk, ha a szomszédunk háza, az utcánk is az lenne, sőt, már a hazafelé vezető úton körbenézve is elégedettséggel töltsön el a környezet, az út minősége. Szóval minden apróság.

Nem spóroltunk ki semmit, minden részletre odafigyeltünk, mert magunknak csináltuk. Magunknak, aztán rájöttünk, hogy milyen jó volna együtt lakni hasonló gondolkodású emberekkel, családokkal, itthon, Magyarországon.

Köszönöm, hogy elolvasták levelem! Szeretettel várjuk Önöket!

Üdvözlettel,

Gréczi János
ügyvezető